Εμβόλιο στα παιδιά; Εθελούσια γενοκτονία και φρικτό έγκλημα!

Στις 13 Σεπτεμβρίου κτυπάει το πρώτο κουδούνι στα σχολεία. Ταυτόχρονα η κυβέρνηση χτυπάει το «κουδούνι» για τον εμβολιασμό των παιδιών. Οι ανόητοι, ανιστόρητοι και αθεόφοβοι κυβερνώντες, μαζί με τους «ειδικούς», αποφάσισαν να εμβολιάσουν τα αθώα παιδιά μας με το πειραματικό όσο και με χωρίς οριστική άδεια «εμβόλιο» των Εβραίων σιωνιστών της Νέας Τάξης. Και, δυστυχώς, κάποιοι γονείς ήδη έκαναν ή θα κάνουν στην συνέχεια πειραματόζωα τα ίδια τα σπλάχνα τους! Φτάσαμε στο εγκληματικό σημείο να βάζουμε την ζωή των παιδιών μας στην γραμμή της ενδο-οικογενειακής γενοκτονίας!

Ας δούμε πρώτα το τι λένε κάποιοι ακέραιοι, έντιμοι και διάσημοι επιστήμονες και ειδικοί που οι εωσφοριστές Εβραίοι της Νέας Εποχής τους αποκαλούν «συνωμοσιολόγους». Ο διάσημος καθηγητής, πρώην προϊστάμενος ανάπτυξης εμβολίων και αντιπρόεδρος της Pfizer, Δρ. Michael Yeadon, διατυμπανίζει στην επιστημονική διαπασών: «Είμαι πατέρας και παππούς.. Είναι τρελό να εμβολιάζεις τα παιδιά με κάτι που στην πραγματικότητα είναι 50 φορές πιο πιθανό να τους σκοτώσει απ’ ό,τι ο ιός ο ίδιος!».

Ο μεγαλύτερος στον κόσμο ιολόγος καθηγητής, ο Γάλλος Λουκ Μοντανιέ, ο οποίος πήρε το βραβείο Νόμπελ το 2008 για την ανακάλυψη του ιού του έιτζ, διαλαλεί παντού: «Ζούμε σε δικτατορία! Μας λένε συνωμότες. Όχι: Αυτοί είναι που συνωμοτούν! Δεν είμαστε συνωμότες. Συνωμότες είναι όσοι προωθούν το εμβόλιο.. Θέλω να το επαναλάβω ξεκάθαρα: Αυτά τα εμβόλια είναι περιττά, επικίνδυνα και αναποτελεσματικά.. Αυτά τα εμβόλια δεν είναι πραγματικά εμβόλια, αλλά ένα περίπλοκο συνονθύλευμα μοριακής βιολογίας που μπορεί να είναι δηλητηριώδες..  Είναι έγκλημα ο εμβολιασμός των παιδιών!».

Παρά το γεγονός ότι ήδη έχει ανοίξει η πλατφόρμα στην Ελλάδα από τον Ιούλιο για τον εθελοντικό εμβολιασμό των εφήβων 15-17 με εμβόλια γονιδιακής μετάλλαξης και τροποποίησης, ο ίδιος ο εφευρέτης των εμβολίων mRNA, ο κ. Ρόμπερτ Μαλόουν, τα έβαλε πολλές φορές με την κυβέρνηση των ΗΠΑ, τονίζοντας ότι η κυβερνώντες δεν παρουσιάζουν και υπάρχει αδιαφάνεια σε ότι αφορά τους κινδύνους. Ο εφευρέτης της τεχνολογίας mRNA θεωρεί πως οι ηλικίες 18-22, δεν πρέπει να εμβολιάζονται. Ανησυχώ, γιατί γνωρίζω, πως υπάρχουν κίνδυνοι.. Τα εμβόλια αυτά είναι ακατάλληλα για τα παιδιά!».

Ο διακεκριμένος επιδημιολόγος, Δρ. Sucharit Bhakdi, κρούει και αυτός τον κώδωνα του κινδύνου για τα εμβόλια, λέγοντας πως «εάν δεν σταματήσουμε τα πάντα τώρα οι συνέπειες θα είναι ατελείωτες.. Να σταματήσουμε τα πάντα τώρα!». Ο Δρ. Σ. Μπάγκντι, ο για δεκαετίες επικεφαλής στο ινστιτούτο μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο του  Μάιντζ στην Γερμανία που έχει δημοσιεύσει πάνω από 300 επιστημονικά συγγράμματα, είναι απολύτως κατηγορηματικός: «Συμβουλεύω έντονα όλον τον κόσμο να μην εμβολιαστεί. Μην εμβολιάσετε ποτέ τα παιδιά. Αν εμβολιάστε το παιδί σας είστε εγκληματίας!».

Ο Γάλλος χειρουργός του νοσοκομείου Tarbes, Arnaud Huboud-Peron, δήλωσε πρόσφατα: «Βλέπουμε μια επιδημία η οποία αν την δούμε ρεαλιστικά δεν είναι τόσο σοβαρή όσο μας λένε.. Αυτή η ένεση δεν είναι εμβόλιο. Είναι μια γονιδιακή θεραπεία αλλά και πειραματική, η οποία δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να καταστεί υποχρεωτική.. Αυτή η ένεση ευθύνεται για υπερβολικά πολλές επιπλοκές και πρέπει να αποκαλείται θάνατος! Αυτό που συμβαίνει αυτή την στιγμή είναι δραματικό. Έχουμε στο νοσοκομείο από χθες 2 νέους 17 και 20 ετών που έπαθαν μυοκαρδίτιδα 2 μέρες μετά τον εμβολιασμό.. Αυτό που συμβαίνει είναι μια εξελισσόμενη γενοκτονία».

Ο καθηγητής Φυσικής κ. Γεώργιος Παύλου, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης: «Εάν αφήσουμε να εμβολιάσουν τα παιδιά σημαίνει ότι μπαίνουν στη διαδικασία τα επόμενα χρόνια να αρρωστήσουν με καρκίνους, με εγκεφαλικά κλπ.. Ως επιστήμονας κάθισα και μελέτησα όλες τις μελέτες που υπάρχουν και είμαι πεπεισμένος, γι’ αυτό και εκτίθεμαι δημόσια, και λέω ότι αυτό το εμβόλιο είναι δολοφόνος. Είναι βιολογικό όπλο.. Όσοι επιστήμονες στηρίζουν αυτό το εγχείρημα, εγκληματούν».

Ο γιατρός και πρώην διοικητής ΑΧΕΠΑ κ. Δ.Γάκης: «Δεν το συζητάμε για εμβολιασμό των παιδιών. Αυτό θα είναι εγκληματικό», Ο στρατιωτικός ιατρός και πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Ιατρών κ. Ζώης Μπέχλης: «Είμαι ανεμβολίαστος και θα παραμείνω.. Όλοι θα καταλάβουν κάποια στιγμή τι κάνουν ή το τι πάνε να κάνουν στις μέρες .. Ο Μητσοτάκης και όλα τα κόμματα απειλούν τα παιδιά μας και εμάς με γενοκτονία.. Απειλούν τον Έλληνα και τα παιδιά μας. Είμαστε στο δρόμο του αγώνα έως τέλους. Αρνηθείτε τους. Αντισταθείτε, πολεμήστε την γενοκτονία!».

Έτι, ο διεθνώς αναγνωρισμένος Καθηγητής Ιολόγος Jean-Michel Claverie δήλωσε: «Σοκαρίστηκα όταν άκουσα για εμβολιασμό παιδιών.. Ως και 40% αυξήθηκαν οι μυοκαρδίτιδες σε παιδιά! Ακόμη, ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Christian Perronne, ο επί σειρά ετών επικεφαλής της γαλλικής πολιτικής για τα εμβόλια, ξιφουλκεί: «Δεν καταγράφουν τις παρενέργειες των εμβολίων.. Σκοτώνουν χιλιάδες ανθρώπους σε καθεστώς πλήρης ατιμωρησίας.. Μετά βίας έχει καταγραφεί το 10% των παρενεργειών και των θανάτων.. Πρέπει να σταματήσετε να το παίζετε πρόβατα.. Πρέπει να αντισταθείτε όλοι οι γονείς σε Γαλλία, Ελβετία κι αλλού κατά την επανέναρξη της σχολικής περιόδου αρνούμενοι τον εμβολιασμό!».

Εισέτι, και ενώ πάνω από 100 παιδιά στο Οντάριο του Καναδά νοσηλεύθηκαν για καρδιακά προβλήματα που σχετίζονται με το εμβόλιο, υπάρχει επιπλέον και η πρόσφατη απόφαση «κόλαφος» από την Βρετανία: Η σύσταση των εκεί ειδικών ήταν «όχι» στον εμβολιασμό υγιών παιδιών 12-15 ετών! Άρα: Αν επιμείνει η Ελλάδα στους εμβολιασμούς, θα πράξει ένα έγκλημα κατά των παιδιών της! Επιπροσθέτως, υπάρχει και μια ακόμη πρόσφατη ανατροπή και από το CDC (Κέντρο Πρόληψης και Αντιμετώπισης Ασθενειών των ΗΠΑ): «Η μετάλλαξη ”Δ” δεν προκαλεί σοβαρότερη νόσηση σε παιδιά και εφήβους». Άραγε, ερωτώ: Προς τι τότε η καθημερινή πίεση από τους κυβερνητικούς «ειδικούς» στην Ελλάδα για τον εμβολιασμό των μαθητών;

Θα μπορούσα προσέτι να παραθέσω εδώ εκατοντάδες ακόμη δηλώσεις, γραφές, έρευνες, ομιλίες και τοποθετήσεις διάσημων επιστημόνων, φημισμένων ειδικών και γενικώς προσώπων που έχουν επαγγελματικά εχέγγυα, ερευνητική κατάρτιση και θεματικές περγαμηνές που όλοι τους υποστηρίζουν δημοσίως το ίδιο ακριβώς πράγμα: Γίνεται γενική γενοκτονία! Τα λεγόμενα εμβόλια δεν είναι εμβόλια! Όχι! Είναι θανατηφόρες σύριγγες-μηχανές αποπληθυσμού της γης με βιολογικό χρονοδιακόπτη! Ο δε εμβολιασμός των παιδιών είναι διπλό έγκλημα!

Στη συνέχεια θα καταθέσω το τι μας λένε και μας συμβουλεύουν οι χαρισματικοί ασκητές, οι θεοφόροι γέροντες, κλπ., σε σχέση με τα εμβόλια γενικότερα όσο επίσης και για τον εμβολιασμό των παιδιών ειδικότερα. Οι βαθιά πιστοί, επειδή γνωρίζουν ότι κοντά στα έσχατα θα «πλανηθούν και οι εκλεκτοί», ακολουθούν αυστηρά και μόνον το τι λένε οι χαρισματικοί γέροντες, όπως είναι, λόγου χάρη: Ο αγιορείτης γέροντας Ευθύμιος, Καλύβη Αναστάσεως στην Καψάλα, οι γέροντες Παρθένιος και Φιλόθεος, καθηγούμενοι των Ιερών Μονών Αγίου Παύλου και Καρακάλλου αντιστοίχως στο Άγιον Όρος, ο αγιορείτης γέροντας Γαβριήλ του Κουτλουμουσιανού Ιερού Κελλίου του Οσίου Χριστοδούλου του εν Πάτμω στις Καρυές, κλπ.

Στο σημείο αυτό θα κάνω ενδιαμέσως μια πολύ σημαντική παρατήρηση: Οι πραγματικοί πιστοί μπορούν πολύ εύκολα να ξεχωρίσουν -με Άνωθεν ευχή και ευλογία- τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ των ρασοφόρων κάθε βαθμίδας, όπως: Εκείνων που φορούν χρυσά καπέλα και κάνουν επιδεικτικώς και παραπλανητικώς εμβόλια μπροστά σε τηλεοπτικές κάμερες, εκείνων που καλούν από του Ιερού Βήματος το ποίμνιό τους να εμβολιασθεί χωρίς φόβο και δεύτερες σκέψεις και εκείνων των μεγαλόσχημων που επιβάλουν στους ιερείς τους τον γενικό υποχρεωτικό εμβολιασμό!

Λόγω χωρικών περιορισμών, θα σας παραθέσω μόνον κάποιες φράσεις-κλειδιά τις οποίες έχει καταθέσει γραπτώς ο χαρισματικός αγιορείτης γέροντας Ευθύμιος (1/4/2020): «Ἀπό πολλούς ἀναμένεται ἐναγωνίως ἡ νίκη τοῦ κορονοϊοῦ μέ τήν ἐφεύρεση τοῦ ἐμβολίου, τό ὁποῖο θά εἶναι ὑποχρεωτικό γιά ὅλους. Ἐμεῖς ἀρνούμαστε νά κάνωμε τό ἐμβόλιο. Ὅποιος φοβᾶται, ἄς κάνη ὅσα ἐμβόλια θέλει, ἀλλά νά γνωρίζη ὅτι μπορεῖ νά ἔχη ἀπρόβλεπτες βαρειές παρενέργειες, ὅπως εἶχαν τά ἐμβόλια πού ἔκαναν στά παιδιά πρίν λίγα χρόνια γιά τήν νόσο τῶν πτηνῶν καί πολλά παρέλυσαν».

Το πνευματικό καταστάλαγμα και δική μου προσωπική κοσμική σύνθεση όλων αυτών που προέρχονται από τα λόγια και τις ευλογίες πάνω από 30 ερημιτών ασκητών, γερόντων, κλπ., είναι το ακόλουθο: Στο πρώτο λοκντάουν ζυγίσθηκαν και μετρήθηκαν πνευματικά, κυρίως και πρωτίστως οι αρχιερείς και η κυβέρνηση, κλπ. Στο δεύτερο λοκντάουν ζυγίσθηκαν και μετρήθηκαν κυρίως οι ιερείς και γενικότερα οι ρασοφόροι, κλπ. Τώρα, στην παρούσα συγκυρία ή, δηλαδή, στο γ’ λοκντάουν, γίνεται το τρέχον πνευματικό ζύγισμα και μέτρημα κυρίως των γονέων και γενικότερα όλων όσων έχουν ευθύνες απέναντι στα παιδιά και στον συνάνθρωπο, όπως, εκπαιδευτικοί, υγειονομικοί, κλπ..

Με απλά λόγια: Ο Κύριος θέλει να δει την θέση, τους λογισμούς, την στάση, την συμπεριφορά, τις προθέσεις και τις τελικές αποφάσεις των γονέων, εκπαιδευτικών, υγειονομικών, κλπ. Δηλαδή: Θα τρέξουν άμεσα προς το χωρίς άδεια και οριστική έγκριση παιδικό «τσίμπημα» κάποιοι από τους γονείς; Θα δεχθούν εν τέλει οι γονείς να κάνουν το πειραματικό εμβόλιο στα παιδιά τους; Θα κινηθούν νομικά και μαζικά κατά επαγγελματικούς συλλόγους ή μη όσοι αρνούνται τον αντισυνταγματικό υποχρεωτικό εμβολιασμό; Θα παραβρεθούν σε συγκεντρώσεις και θα διαμαρτυρηθούν ενεργά κάποιοι γονείς, εκπαιδευτικοί, υγειονομικοί, κλπ;

Οι ασκητές είναι απολύτως ξεκάθαροι: «Μακριά τα πειραματικά εμβόλια από τα παιδιά! Ούτε καν λόγος! Ο Κύριος θα επέμβει κυρίως για χάρη των παιδιών, τα οποία ο Ίδιος χρειάζεται για τον ευαγγελισμό της οικουμένης μετά τα ασύλληπτα επερχόμενα». Και προσθέτουν: Μέχρι κάποιο νοητό χρονικό σημείο, ο Κύριος θα επιτρέψει να «τρέξουν» τα γεγονότα, ο πόνος, οι δοκιμασίες, οι φρικτές καταστάσεις, τα πρώτα εμβόλια στα παιδιά, κλπ. Για να αναγκαστούμε εκ των πραγμάτων να πάρουμε και εμείς, όλοι μας!, πνευματική θέση και στάση απέναντι στον Κύριο και Θεό μας! Ώστε: Να είμαστε αργότερα κάποιοι από εμάς αναπολόγητοι απέναντί Του όταν χωρισθεί το σώμα μας από την ψυχή μας. Μην ξεχνάμε ότι ζούμε τα προδρομικά έσχατα με το προδρομικό προχάραγμα του «εμβολίου».

Συντάκτης

7 σχόλια για “Εμβόλιο στα παιδιά; Εθελούσια γενοκτονία και φρικτό έγκλημα!

 1. Ούτε στον υπνο τους, δεν κάνω τέτοια ασέλγεια σε βάρος των παιδιών μου, κ της οικογένειάς μου γενικώς, έστω κι αν μπω φυλακή!

 2. Έτσι ακριβώς.
  Να εμβολιάσουμε και τα παιδιά μας, με ένα πειραματικό εμβόλιο που δεν έχει πάρει ακόμα έκριση, δεν έχει παραχθεί μετά από πολύχρονες μελέτες και έρευνες και χωρίς πειράματα σε ζώα, όπως γίνεται ανέκαθεν;
  Μήπως για να είναι αυτά τα πειραματόζωα;

  Τα οποία παιδιά μας ούτε που θα καταλάβουν αν κόλλησαν κορωνοϊό, ενώ δεν γνωρίζουμε ακόμα τι παρενέργειες έχει αυτό το εμβόλιο;
  Δήθεν για να μην κολλήσουν τους παππούδες τους, ενώ αν εμβολιαστούν μπορούν να τους κολλήσουν ακριβώς το ίδιο.
  Αφού, σύμφωνα με τις πιο έγκριτες ιατρικές πηγές, ο εμβολιασμένος μπορεί να κολλήσει αλλά και να μεταδώσει τον κορωνοϊό, ακριβώς όπως και πριν εμβολιαστεί.
  Μέχρι και ο ΠΟΥ το παραδέχτηκε τελευταία. Τώρα το είπε για τη μετάλλαξη Δέλτα βέβαια, αλλά αυτό ισχύει γενικώς για τον κορωνοϊό.
  Δηλαδή με τον εμβολιασμό δεν μπορεί να υπάρξει καμία …ανοσία στον κορωνοϊό, μιας και ο εμβολιασμένος και κολλάει και μεταδίδει.
  Για ποιον λόγο λοιπόν, αυτή η υποχρεωτικότητα εμβολιασμού;

  Και όταν γράφω “έγκριτες ιατρικές πηγές”, από Έλληνες το είπαν ο κύριος Ιωαννίδης, ο κύριος Γάκης, ο κύριος Κούβελας, ο κύριος Φαρσαλινός, ο κύριος Νικολαΐδης, ο κύριος Αντωνίου, ο κύριος Βόβολης κλπ κλπ.

  Κινδυνεύουν περισσότερο οι ενεμβολίαστοι;
  Ωραία λοιπόν.
  Ας εμβολιαστούν αυτοί που κινδυνεύουν.
  Αυτοί που συνήθως πεθαίνουν από τον κορωνοϊό.
  Αυτοί όμως που συνήθως πεθαίνουν από οποιονδήποτε επικίνδυνο ιό.
  Τα μεγάλης ηλικίας άτομα, τα υπέρβαρα και με υποκείμενα νοσήματα.
  Αλλά όχι βέβαια τα παιδιά μας…
  Και ούτε βέβαια να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολισαμός…

  Που σημαίνει πως, αυτό που γίνεται ανέκαθεν με όλα τα εμβόλια, αυτό που γίνεται και με το εμβόλιο της κοινής γρίπης, είναι πως όποιοι κάνουν το κάθε εμβόλιο, το κάνουν για να προστατεύσουν τον εαυτό τους.
  Τον εαυτό τους και μόνο και όχι τους γύρω τους, όχι τους άλλους.
  Κάτι λοιπόν δε στέκει.
  Όλοι οι άλλοι γιατί να “πρέπει” να εμβολιαστούν;

 3. Επίσης, οι ίδιοι οι οίκοι των εμβολίων λένε ότι τα συγκεκριμένα εμβόλια προκαλούν θρομβώσεις.
  Οι ειδικοί λένε όμως ότι η θρόμβωση συντελεί στη δημιουργία είτε εγκεφαλικού είτε εμφράγματος.
  Στην Ελλάδα δεν συμπληρώνεται η κίτρινη κάρτα για τα προβλήματα των εμβολιασμένων, για τις παρενέργειες που έχει το εμβόλιο, έτσι ώστε κανένας να μην συνδέει το εμβόλιο με τους θανάτους…
  Θα δείτε όμως στις αρχές του 2022 πόσο θα αυξηθούν οι θάνατοι που οφείλονται, είτε σε έμφραγμα του μυοκαρδίου, είτε σε εγκεφαλικό επεισόδιο, κατά το 2021.
  Αυτό βέβαια θα φανεί καλύτερα στις αρχές του 2023 για τους θανάτους του 2022. Μιας και ο εμβολιασμένος δεν πεθαίνει ακαριαία από το εμβόλιο, αλλά το κακό έχει γίνει και οι θρομβώσεις θα επιφέρουν στο άμεσο μέλλον τα εγκεφαλικά και τα εμφράγματα.

  Για να μην αναφερθώ στη στειρότητα, για την οποία κατηγορούνται τα συγκεκριμένα εμβόλια.
  Ενώ τώρα εμβολιάζουν τους νέους, οι οποίοι τον κορωνοϊό τον περνάνε σαν μια απλή ίωση και μας λένε ότι “πρέπει” να εμβολιάσουμε και τα δωδεκάχρονα…
  Γιατί λοιπόν αυτή η υποχρεωτικότητα, όταν ο κίνδυνος από το εμβόλιο είναι μεγαλύτερος από τον κίνδυνο αν κολλήσουμε κορωνοϊό;
  Αλλά και ίδιος να είναι, το εμβόλιο πλέον το κάνεις υποχρεωτικά ενώ τον κορωνοϊό μπορεί ναι να μη τον κολλήσεις καν…

  Τέλος, όπως έγραψα και όπως πλέον όλοι παραδέχονται, σύμφωνα με τις πιο έγκυρες πηγές ο εμβολιασμένος μπορεί να κολλήσει τον ιό και να τον μεταφέρει στους άλλους, ακριβώς όπως και ο ανεμβολίαστος.
  Όταν λοιπόν ένας εμβολιασμένος κολλήσει τον κορονοϊό, θα κολλήσει κάποιο μεταλλαγμένο στέλεχος του ιού αφού τα αντισώματα που έχει αναπτύξει λόγω του εμβολίου θα πολεμήσουν τον κορωνοϊό.
  Είτε δηλαδή θα δεχτεί μόνο τον μεταλλαγμένο κορωνοϊό είτε θα τον μεταλλάξει ο ίδιος λόγω των αντισωμάτων που έχει..
  Έτσι, όταν και εφόσον κολλήσει σε κάποιον άλλον αυτό τον κορονοιό, θα του μεταφέρει τον μεταλλαγμένο ιό.
  Για αυτό σε περίπτωση πανδημίας, δεν προωθούνται οι εμβολιασμοί αλλά η θεραπεία.
  Δε χρειάζεται να ειναι κανείς …μέγα επιστήμονας για να το καταλάβει αυτό.
  Όλοι γνωρίζουν άλλωστε ότι οι μεταλλάξεις εμφανίστηκαν με την εκκίνηση του κύματος εμβολιασμού, τον Ιανουάριο…

  ΥΓ. Ψάξτε και το εξής:
  Όποιος θέλει να κλείσει μια ασφάλεια ζωής, η ασφαλιστική εταιρία δε την κάνει αν πρόκειται για εμβολιασμένο.
  Για εμβολιασμένο και όχι για ανεμβολίαστο…

 4. ΥΓ2. Το ρώσικο και τα κινέζικα εμβόλια, γιατί δεν τα φέρνουμε;
  Επειδή είναι συμβατικά και δεν είναι mRNA;
  Γατί όλοι μας “πρέπει” να εμβολιαστούμε με το πρώτο εμβόλιο που περιέχει συνθετικό RNA;
  Στην ουσία, κανένας δεν ξέρει πως θα “μεταλλάσσεται” το δικό μας RNA και τι ακριβώς θα προκαλεί αυτή η αλλαγή του RNA μας, στο δικό μας DNA.
  Μήπως ξέρει κανείς, τι θα πάθουμε σε κάτι χρόνια;
  Να αλλάξω εγώ λοιπόν τον “αγγελιοφόρο” (RNA) μεταξύ του DNA και των πρωτεϊνικών συμπλεγμάτων, των ριβοσωμάτων, στα κυτταροπλάσματα στον οργανισμό μου;
  Και τι ακριβώς θα αλλάξει σε αυτό τον “αγγελιοφόρο” με το εμβόλιο αυτό;
  Τι διαφορετικό θα “μεταφέρεται” στα ριβοσώματα μου;
  Πως ακριβώς θα διαμορφώνονται πλέον οι πρωτεΐνες στο σώμα μου;
  Πως θα συμβάλλουν αυτές στις λειτουργίες, ποιων οργάνων του σώματος μου;

  Μήπως ξέρει κανείς τι θα πάθουμε σε κάτι χρόνια;
  Ή γενικώς, άσχετα με το mRNA, μήπως ξέρει κανείς τι παιδιά θα κάνουμε και αν θα μπορούμε να κάνουμε παιδιά;
  Μήπως ξέρει δηλαδή κανείς τι αλλαγές θα έχουν τα σπερματοζωάρια μας;

  Θεωρίες συνομωσίας όσα γράφω;
  Δεν αντιλέγω. Γιατί όμως το εμβόλιο να είναι, είτε άμεσα είτε έμμεσα, υποχρεωτικό;

  Τέλος, μπορεί οποιοσδήποτε να πιστεύει διἀφορα.
  Διώκεται ποτέ η πίστη του καθενός;
  Μπορεί να διωχτεί η πίστη, ακόμα και αν αυτή είναι …λανθασμένη;

  Και ένα ακόμα. Οι νεκροψίες για ποιον λόγο απαγορεύονται;

  ΥΓ3. Αυτοί που νοιάζονται για εμάς, για το …καλό μας, το τσιγάρο γιατί το επιτρέπουν ακόμα;
  Τα συντηρητικά (…Ε…) στα τρόφιμα δεν είναι και αυτά καρκινογόνα;
  Η ανεξέλεγκτη ποσότητα φυτοφαρμάκων;
  Οι εκτρώσεις πότε θα απαγορευτούν;
  Το εμβόλιο κατά του καρκίνου το βρήκαν;
  Αυτό θα μπορούσαν να το κάνουν υποχρεωτικό…

 5. Η Ύψωση του Τιμίου Σταυρού του Πάτερ Ημών Κυρίον Ιησού Χριστο.

  Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος και το σον φυλάττων, δια του Σταυρού Σου, πολίτευμα.

  ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ ΚΑΙ ΥΙΟ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙ***
  ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ

  ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΕΥΛΟΓΗΜEΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

 6. Τα πιο παραδοσιακά εμβόλια με αδρανοποιημένη μορφή του κορονοιού BBIBP-CorV της Sinopharm και CoronaVac της Sinovac που κατασκευάζονται στην Κίνα τα θεωρείτε πιο ασφαλή? Έχετε κάποια πληροφορία εάν τα ανωτέρω ή το Sputnik V Ρώσικης κατασκευής είναι “προιόντα” της ΝΤΠ? Θα επιβάλλουν και σε αυτά επόμενες δόσεις εμβολιασμών? Ποια είναι η εφαρμογή κινητού τηλεφώνου που έχει τη δυνατότητα να “διαβάσει” ποιος άνθρωπος έχει εμβολιαστεί? Βρίσκομαι σε πολύ δύσκολη θέση λόγω της υποχρεωτικότητας της ειδικότητας μου και του οικογενειακού περιβάλλοντος μου.Εναλλακτικά απαντήστε στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο

 7. Ευχαριστουμε τον καθηγητή και έντιμο πρώην βουλευτή κ. Ηλία Δ. Καλλιώρα.

  Κωδικοποίησε τις πνευματικές νουθεσίες αγίων Γερόντων και τις επιστημονικές απόψεις μεγάλων επιστημόνων.

  Έκανε και την δική του ανάλυση.

  Φωτίζει με το άρθρο του τις βασικές πτυχές του εμβολιασμού και ειδικά του εμβολιασμού των παιδιών.

Σχολιάστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα απαραίτητα πεδία είναι μαρκαρισμένα *