Φτάσαμε στήν τρομακτική χρονιά!

Ἡ ἐκπομπὴ τοῦ Διονύση Μακρῆ 14/01/2021

ἐκτάκτως μὲ τὸν Ἠλία Καλλιώρα

 

<

Συντάκτης

14 σχόλια για “Φτάσαμε στήν τρομακτική χρονιά!

  1. Κ. Ηλία με την νεολαία τί θα γίνει; Που έχουν απομακρυνθεί τελείως από την εκκλησία. Βασικά την απομάκρυναν από την εκκλησία ( σκεφτείτε ότι κάποια παιδιά όπως και τα δικά μου ήταν κοντά στην εκκλησία στην προεφηβεία και εφηβεία και τώρα που είναι ενήλικες έχουν αποστασιοποιηθεί)Ανησυχώ πολύ για την νεολαία μας. Ευχαριστώ.

  2. Συγχαρητηρια ευχαριστουμε για την ιεραποστολή που κανετε με το να εμψυχωνετε και ταυτοχρονα να κατηχειτε τους βασανισμενους ελληνες Ο Παντεπόπτης Θεός σίγουρα θα σας ανταμοιψει
    Καλη χρονια και καλη λευτερια

    1. Γεια σας και σας ευχαριστούμε πολύ που μας βοηθάτε. Εγώ είμαι από Κύπρο θα ήθελα σας παρακαλώ να μάθω ποιο ακριβώς είναι το σημείο που εμείς πρέπει να ξέρουμε ότι ξεκινούν τα γεγονότα? Και εας εδώ θα πάθουμε τα ίδια με την Ελλάδα?

  3. Αγαπητε και αξοτιμε κ.Καλλιωρα, ειχα μια ευκαιρια να σας δω απο κοντά, ενα καλοκαίρι που ειχατε ομιλία, σε ενα κτηριο στην Κηφησια , τοτε ως ατυχια ειχα με τον πατερα μου προβληματα υγειας και τελικα τον εχασα.. Απο τοτε σας ακουω και σας χαιρωμαι απο το ιντερνετ , ευχομαι καποια στιγμη να σας ακουσω απο κοντα πια …να είσαστε καλά να εχετε καλή χρονια και να σας ακουμε πάντα με ενδιαφερον….ταπεινός θαυμαστής σας Χρήστος….

    1. Κύριε καλλιωρα μέχρι να γίνουν αυτά που λέτε, θα εχουν εμβολιαστεί ολοι οι Έλληνες.

  4. Συγχαρητήρια ,για άλλη μία φορά μας καθηλώσατε με την ενημέρωσή σας. Ο Θεός μαζί σας και μαζί με όλους τους Έλληνες με του Χριστού την Πίστη την Αγία, να αναπνεύσουμε ξανά ελεύθεροι και να ζήσουμε στιγμές χαράς και υπερηφάνειας για την πατρίδα μας και το Έθνος μας.

  5. Σας ευχαριστω για την εξαιρετική εκπομπή. Αναλυτική,.. Ουσιαστική…. Με χρήσιμες πληροφοριες για την σωστή μας τοποθέτηση στο δρόμο του Θεου.
    Οχυρωνουμε την πιστη μας κ. Ηλία.

  6. Συγχαρητήρια κ.Ηλία.γιά τίς εξαιρετικές εκπομπές σας. Μάς δίνουν δύναμη κουράγιο να συνεχίσουμε στα δύσκολα χρόνια που έρχονται. Ο Θεός να σάς εχει καλά!

  7. ΧΑΊΡΕΤΕ ΕΝ ΚΥΡΙ’Ο ΠΆΝΤΟΤΕ.
    ΌΤΑΝ ΤΌ ΙΣΡΑΉΛ ΒΟΜΒΑΡΔΊΣΕΙ ΤΉΣ ΠΥΡΗΝΙΚΈΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΆΣΕΙΣ ΤΟΎ ΙΡΆΝ ΚΑΙ ΤΌ ΙΡΆΝ ΒΟΜΒΑΡΔΊΣΕΙ ΤΌ ΙΣΡΑΉΛ, ΚΑΙ ΈΝΑΣ ΠΎΡΑΥΛΟΣ Ή ΜΊΑ ΒΌΜΒΑ Ή ΜΕ ΠΡΟΒΟΚΆΤΣΙΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΏΝ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΊ ΤΌ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΌ ΤΈΜΕΝΟΣ ΠΟΎ ΕΊΝΑΙ ΚΤΙΣΜΈΝΟ ΣΤΑ ΘΕΜΈΛΙΑ ΤΟΥ ΝΑΟΎ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΏΝΤΑ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΊ Ό ΑΝΤΊΧΡΙΣΤΟΣ; !!!!
    ΚΑΛΌ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΌ ΑΓΏΝΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΣΑΣ.
    ΜΕ ΑΓΆΠΗ ΧΡΙΣΤΟΎ ΜΆΡΚΟΣ Ο ΑΜΑΡΤΩΛΌΣ.

  8. Μακάρι οι όποιες εξελίξεις να απομακρυνουν τον μαζικό εμβολιασμό κ παράλληλα να τσακίσουν οριστικά το ψευτορωμαιικο…..χρονια τώρα περιμένουμε….

  9. Κύριε Ηλία σας ευχαριστουμε για την ενημέρωση σχετικά με τα δρώμενα & τους δύσκολους καιρούς, που πρόκειται να διανύσουμε ολοι. Μόνο μια θερμή παράκληση, αν θέλετε κι εσείς λίγο να προσέξετε. Μην αναλύεται ΤΌΣΟ τις μαγείες, τα σύμβολα και την υποτιθέμενη “δύναμη” του σκότους. Διότι εγώ προσωπικά ταραζομαι κατά πρώτον, και κατά δεύτερον πράγματι το 90% των Ελλήνων δεν έχει αφυπνιστεί πνευματικά ακόμη. Επειδή σας παρακολουθώ καιρό και σας θαυμάζω, θα σας παρακαλούσα να αναλύεται περισσότερο την πράγματικη Δύναμη του Ιησού Χριστού και ότι μέσα στην αγκαλιά Του όταν βρίσκομαστε ΚΑΝΕΝΑΣ & τίποτα δε μπορεί να μας κάνει κακό. Έτσι ώστε να κοινοποιω τα βίντεο σας, σε φίλους μου “άθεους” τους οποίους προσπαθώ να βάλω στον “ίσιο δρόμο”. Αν τους έστελνα υο συγκεκριμένο βίντεο δλδ, κατά πάσα πιθανότητα θα τους τρόμαζα τους ανθρώπους. Και θα είχαν την εντύπωση ότι αν αποσπάσουν τον Χριστιανισμό θα περάσουν μαρτυρία μαγείας. Χαριτωλογοντας το λέω το τελευταίο. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση, να στε πάντα καλά.

  10. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΟΦΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ…
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΤΙΖΕΙ,ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ..

  11. Κύριε Καλλιώρα , αναμένουμε με ανυπομονησία και άλλη εκπομπή σας , όσο πιο σύντομα γίνεται….

Σχολιάστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα απαραίτητα πεδία είναι μαρκαρισμένα *