3 σχόλια για “Μετά τήν Οὐκρανία, τό Αἰγαῖο

  1. Διονύση, καλησπέρα. Ενδιαφέροντα τα γεγονότα που τρέχουνε. Σημαντικά και αυτά που προλέγουν, οι Άγιοι γέροντες. Νομίζω, πώς πρέπει να στραφούμε ολότελα προς τον Κύριο μας και απόλυτα , να αφήσουμε τα πάντα στα χέρια του και στο Άγιο Θέλημά του . Να μας οδηγήσει στον δρόμο της σωτηρίας της ψυχής μας και στην βασιλεία του . Άς μένουμε, όσο μας είναι μπορετό μέσα στο Άγιο Θέλημά του και ας βαδίζουμε με την Χάρι και το Έλεος του τον δρόμο της βασιλείας Του. Αμήν.

  2. Εξαιρετική η εκπομπή σας κ. Μακρή , όπως πάντα άλλωστε. Θα σας παρακαλούσα όμως , στις επόμενες εκπομπές σας να κάνετε καμιά αναφορά και στις νέες ταυτότητες που ετοιμάζουν. Σε ποιο στάδιο βρίσκονται και πότε πιστεύετε ότι θα εκδοθούν; Ο χρόνος έκδοσής τους, όπως ξέρετε, καλύτερα από εμένα, συνδέεται άμεσα με τα γεγονότα της Πόλης , όπως είχε πει ο π. Ιωάννης Καλαΐδης σε κάποια προφητεία του.

  3. Όπως πάντα εύστοχος, όπως πάντα ακριβής και για αυτο να ξερετε αν και λίγοι σας….διαβάζουν ενώ θα έπρεπε να ναι πολύ περισσοτεροι, σας…φοβούνται πολλοί!!! Τελικά όπως τρέχουν τα γεγονότα θα ναι δυνατον να βγουνε οι νεές ταυτοτητες;; Επισης απο μιλάω μαζί τους στην Ιταλία που ήδη η ταυτοτητα υπάρχει ξέρω πως και εκει αν και δεν ειναι ορθοδοξοι χώρα οι Ιταλοι αντιστάθηκαν σθεναρότατα για τις ταυτότητες αυτές!!!! Υπάρχει λοιπόν αντισταση κι απο άλλες χώρες κι όχι μονο την Ελλάδα! Εχετε εσεις γνώση και γνώμη για αυτό;;;

Σχολιάστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα απαραίτητα πεδία είναι μαρκαρισμένα *