10 σχόλια για “Ὀργανωμένο ἔγκλημα καί φονικά ἐμβόλια

 1. Ευχαριστούμε που μας ενημερώνετε ,σας εύχομαι ό,τι το καλύτερο σε εσάς και την οικογένειά σας.

 2. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΗΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΛΟΓΟ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΖΕΤΕ ΕΤΣΙ ΨΥΧΕΣ ..! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

 3. Είναι μεγάλο το έργο σας κ. Μακρή. Μεγάλες οι αποκαλύψεις που λέτε. Ο Θεός να φωτίσει τον κόσμο να καταλάβει την πραγματικότητα πριν να είναι αργά. Ακούμε τις εκπομπές σας από την Κύπρο. Σας αγαπάμε. Σας ευχόμαστε καλή δύναμη και σε όλο τον κόσμο καλή λευτεριά.

 4. ΝΟΜΙΖΩ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ Κ.Τ.Λ. ΕΔΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ 5-10 ΠΑΙΔΙΑ.
  ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ 1000000 ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΕΤΑΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ!
  ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΩΜΕ 1000000 ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΤΕΣ, ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ!
  ΕΠΙΣΗΣ
  νομίζω εἶτε ἔχεις 2 εἶτε 5 παιδιά τελικῶς οἱ δυσκολίες τῆς ζωῆς θά εἶναι οἱ ἴδιες!
  παραδείγματα ἔχω

 5. ΘΑΥΜΆΣΙΑ ΕΚΠΟΜΠΉ ΔΙΑΦΩΤΊΖΕΙ ΑΠΟΚΑΛΎΠΤΕΙ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΆ ΣΧΈΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΊΡΩ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΊ ΣΑΣ

 6. ;Αγαπητέ Διονύσιε συγχαρηρήρια γ την έρευνα και την τεκμηριωμένη παρουσίαση που αποδεικνύει με αδιάψευστα στοιχεία τους φοβους των ανθρώπων για το θανατηφόρο όπως αποδεικνύεται εμβόλιο. Η πολιτική, η Ιατρική κοινότητα και ο Τύπος είναι βέβαιον ότι τελούν εν γνώσει όλων αυτών που παρουσίασες και είναι συμμέτοχοι στη δολοφονία των ανθρώπων, αφελών ή επιπολαίων ή υποχρεωμένων λόγω εκβιασμών, που το έβαλαν στο σώμα τους. Η Ιεραρχία που τόσο πολύ φορτικά επιμένει τσσόμενη αναφανδόν ως ”πλασιέ” των Εταιρειών υπέρ της υποχρεωτικότητος των εμβολίων τι είναι άραγε, αφελείς ή ακόμη χειρότερα συνειδητοί συνεργοί στο έγκλημα? Επίσης στην ομάδα των Εκκλησιατικών ταγών υπέρμαχων του εμβολίου ξέχασες να αναφέρεις τον πιό ”φιλότιμο”και επιφανέστερο εξ αυτών τον Σεβασμιώτατο Δωδώνης Χρυσόστομο, ο οποίος μας βοήθησε να θυμηθούμε το παρελθόν του και να μας αποδείξει πόσο συνεπής είναι στις θέσεις του κατά της Εκκλησίας και του Πιστού λαού.

Σχολιάστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα απαραίτητα πεδία είναι μαρκαρισμένα *