7 σχόλια για “Πνευματική καί σωματική ἀποτοξίνωση

 1. Κρίμα, κύριε Μακρή. Δεν περίμενα να ονομάσετε ομολογία το να κάνει κάποιος εμβόλιο από εκτρωμένα έμβρυα, αρκεί να μην πάθουν οι δικοί του…
  Θα μας πείτε και ομολογία αν αύριο μεθαύριο στο χάραγμα ο άλλος πει να μην πεινάσουν τα παιδάκια μου;
  Από τα φτωχά θρησκευτικά που ξέρω, ο Χριστός είναι Κύριος της ζωής και του θανάτου.
  Κρίμα.

  1. Συγνώμη αλλά δεν το ονόμασα ομολογία. Απλώς κατέθεσα το σκεπτικό ενός ανθρώπου που επιχείρησε να θυσιάσει τον εαυτό του για να προστατέψει τη μητέρα του και τη γιαγιά του. Προσωπικά δεν συμφωνώ μαζί του αλλά το ανέφερα για να φανούν οι κοινωνικές διακυμάνσεις που προκαλεί η μεθοδευμένη καλλιέργεια του φόβου του θανάτου. Συμφωνώ μαζί σου. Ο Ιησούς Χριστός είναι Κύριος της ζωής και του θανάτου.

   1. 8:40 και μετά
    Το να μείνει για λίγο καιρό μόνος του π.χ. δεν θα ήταν μια λύση παρά μόνο το αμφιβόλου αποτελεσματικότητας πειραματικό εμβόλιο; Οι περισσότεροι έτσι μας λένε, ότι σκέφτονται το σύνολο, μας λένε κιόλας ότι θα τους κολλήσουμε τις μεταλλάξεις.

  2. Κατα την δικη μου αντιληψη ο κ.Μακρης δεν ονομαζει ομολογια το εμβολιο,αλλα το θυσιαστικο πνευμα που διακατεχει τον νεο.αντιθετως αυτο που θελει να τονισει ειναι οτι παρ’ολο που ο νεαρος ειναι αντιθετος με τα εμβολια,αποφασισε να το κανει οχι για ειναι δουλος της νεα ταξης πραγματων,ουτε γιατι πανηκοβληθηκε και φιβαται για την “ζωουλα’ του.αλλα θυσιαζει το σωμα του να παθει ζημια-σε πιθανη παρενεργεια,αλλα θυσιαζει και την ψυχη του ενδιδοντας σε κατι σατανικο.ομως αυτο που τον υποκινει ειναι οχι ο εαυτουλης του,αλλα η αγαπη για να ζησουν και να μην κινδυνευσουν οι οικειοι του.αυτο δεν ειναι εμπρακτη αγαπη,να πεφτεις στη φωτια να καεις για τους αλλους;;;;;;;

 2. Δόξα Πατρί και Υιώ και Αγίω Πνεύματι. Και νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων. Αμήν.
  Βασιλεῦ οὐράνιε, Παράκλητε, τὸ Πνεῦμα τῆς ἀληθείας, ὁ πανταχοῦ παρών, καὶ τὰ πάντα πληρῶν, ὁ θησαυρὸς τῶν ἀγαθῶν, καὶ ζωῆς χορηγός, ἐλθὲ καὶ σκήνωσον ἐν ἡμῖν, καὶ καθάρισον ἡμᾶς ἀπὸ πάσης κηλῖδος, καὶ σῶσον, Ἀγαθέ, τὰς ψυχὰς ἡμῶν.
  Δόξα Πατρί και Υιώ και Αγίω Πνεύματι. Και νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων. Αμήν.

  Πάτερ ημών ο εν τοις ουρανοίς, αγιασθήτω το όνομα σου. Ελθέτω η βασιλεία σου. Γενηθήτω το θέλημα σου, ως εν ουρανώ και επί της γης. Τον άρτον ημών τον επιούσιον δος ημίν σήμερον. Και άφες ημίν τα οφειλήματα ημών, ως και ημείς αφίεμεν τοις οφειλέταις ημών. Και μη εισενέγκης ημας εις πειρασμόν, αλλά ρύσαι ημάς από του πονηρού.
  Ότι σου εστίν η βασιλεία και η δύναμις και η δόξα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων. Αμήν.

  Δόξα Πατρί και Υιώ και Αγίω Πνεύματι. Και νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων. Αμήν.

  *ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ,ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΧΑΡΜΟΣΥΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ***

  1. Ναι, μάλλον αυτό να λέει ο κ. Μακρής, βάζει καλό λογισμό, όμως έτσι μπορεί να παρασυρθεί κάποιος.
   Επίσης, να θυμίσω, ότι υπήρξαν μάρτυρες και τους έλεγαν πως αν θα αλλαξοπιστήσουν δεν θα πάθουν τίποτα, ενώ αλλιώς θα σκότωναν και τους ίδιους και τις οικογένειες ή το χωριό τους. Οι μάρτυρες δεν άλλαζαν και φυσικά ο φόνος βάρυνε τους φονιάδες και όχι τους αγίους. Δεν μπορούμε να βάλουμε τίποτα πάνω από τον Θεό και την ψυχή μας. Έτσι πάει. Το πρόβλημα με αυτές τις ενέσεις είναι ότι δεν το βλέπουμε και ως πνευματικό ζήτημα. Όμως όταν κάνεις παρέμβαση στο dna γίνεσαι μέρος της ατζέντας του μετανθρωπισμού, φτάνεις στην ύβρη και από εκεί και πέρα τι θα επιτρέψει ο Θεός για τον καθένα. Αλλά πόσοι το βλέπουν έτσι;

Σχολιάστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα απαραίτητα πεδία είναι μαρκαρισμένα *