6 σχόλια για “Ἔφθασε ἡ ὤρα τῶν ἀναστεναγμῶν

  1. Κύριε Μακρή , πως να βγούμε όλοι στους δρόμους , αφού η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων ΔΕΝ πιστεύει στον Χριστό ! είμαστε μειοψηφία πλέον οι πιστοί ….

  2. Ευχόμαστε να έρθει κ η ωρα της καθαρσης της χώρας απο τα περιττώματα που μας κυβερνούν. Μόλις διάβασα πως ο Μητσοτάκης γνώριζε πως ο στενός του φίλος Δημήτρης λιγναδης , που τον εκανε διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, ηταν παιδεραστής_ παιδοβιαστης. Ίσως και αυτή η άθλια κυβέρνηση πέσει απο σεξουαλικα σκάνδαλα αφού δεν πέφτει με το ξεπούλημα όλης της χώρας.

  3. Τι να πει κανείς με όλα αυτά που συμβαίνουν. Το καλύτερο για μένα είναι με πολύ πίστη και μετάνοια να προσευχηθουμε στο Θεό και Κύριο μας Ιησού Χριστό.

  4. Ευχαριστούμε πολύ για το Ψαλτήρι εσάς και όσους συνέβαλαν. Πολύ φροντισμένη έκδοση.

  5. Κύριε Διονύση σας ευχαριστούμε για τις πνευματικές ομιλίες αφύπνισης.Να σας έχει ο καλός Θεός μας γερό να συνεχίσετε το έργο του.

  6. ΚΥΡΙΕ ΜΑΚΡΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ Κ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ! Κ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΛΙΩΡΑ!-ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΨΑΛΤΗΡΙ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΥΧΗ ΣΑΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ Κ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΕΩΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΣ !!!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΠΛΕΟΝ ΤΙΣ ΑΓΙΟΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΔΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ….ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ….ΟΜΩΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΔΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΕΤΣΙ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΘΕΡΜΑ.

Σχολιάστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα απαραίτητα πεδία είναι μαρκαρισμένα *