Και με νόμο τα “καρναβάλια” στην Εκκλησία

Γέροντας Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης (5-10-2009):

«Ὅσοι δὲν θὰ γίνονται καρναβάλια θὰ διώκονται. Ἔχετε νὰ δεῖτε πολλὰ αἴσχη. Θὰ κάνετε χιλιόμετρα γιὰ νὰ βρεῖτε σωστὸ ἱερέα, γιὰ νὰ βρεῖτε σωστὸ πνευματικό»

Ἡ ἐκπομπὴ τοῦ Διονύση Μακρῆ  8/10/2020

Διαθέσιμη καί στο youtube

Συντάκτης

4 σχόλια για “Και με νόμο τα “καρναβάλια” στην Εκκλησία

  1. Υπέροχη εκπομπή κυρ.Μακρη όπως όλες στηρίζω στυλό Ορθοδοξίας πάντα,ο Χριστός μας να ευλογεί το λειτούργημα που πραττεται και την οικογένειά σας.Θα ήθελα να ρωτήσω ,η μάλλον την γνώμη σας για τον πάτερ Κλεομένη που δίδει αγώνα κατά των συστημάτων 666 τον κατηγορούν για τρελό,αιρετικό αλλά πήγε φυλακή για Χριστώ κουρέλια ράσα φοράει αποτειχηστικε και από το αλαιο έχει ψυχεσς που τον ακολουθούν στον προφήτη Ηλία στο σχιστό βρίσκεται και πολλά βίντεο στο youtube ανεβάζει,πιστεύω ότι πρέπει να κανεται μια ομιλία διότι υπάρχει σύγχιση στον κόσμο,δεν ξέρει που να αποφανθεί,εγώ κάτοικο Σεπόλια ψάχνω έναν ιερέα αγάπης να εξομολογηθώ εάν δυνασθαι να μου προτείνεται κάποιον θα σας είμαι ευγνώμων,ευχαριστώ πολύ καλή δύναμη,καλό ευλογημένο φθινόπωρο ευχωμαι,είμαι 53 ετών.χαιρεται εν’κυριω πάντα,αμην.

  2. Άψογη η εκπομπή σας όπως πάντα. Δυστυχώς η πλειοψηφία των χριστιανών θεωρεί δεδομένη τη χρήση μάσκας στους μεγάλους κυρίως ναούς. Προς το παρόν έχουμε την ευλογία στην περιοχή μας να λειτουργούν ιερείς που αδιαφορούν για το συγκεκριμένο θέμα κ δεν επιβάλλουν κατι τέτοιο δείχνοντας διακριτικά πως δεν συμφωνουν. Τα εθνικά μας θέματα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Επίσης μας απειλούν με την άφιξη αδοκιμαστων εμβολίων ως προς τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες. Δεν θέλω να κάνω κανένα τέτοιο εμβόλιο κ μάλλον όσοι δεν το κάνουμε θα υποστούμε περιορισμούς και διώξεις. Πιο πολύ ανησυχώ για τα παιδιά μου που δεν ασπάζονται τις ίδιες ανησυχίες με εμένα. Ο Άγιος Θεός να βάλει το χέρι Του ……

    1. Στώμεν καλώς,στώμεν μετά φόβου.Ζούμε μέρες εσχάτης αποστασίας καί οί πραγματικοί χριστιανοί είναι δυστυχώς λίγοι.Η μόδα μετατέθηκε στά γήινα καί ό παντοδύναμος θεός στούς ουρανούς από τούς φοβικούς ανοήτους.Αναζητήστε πνευματικούς μέ φόβο θεού γιά νά κρατηθείτε στερεεί στήν ορθόδοξη πίστη.

  3. Αποστολική Διαδοχή. Με τον όρο Αποστολική Διαδοχή εννοείται η αδιάσπαστη μετάδωση τών ψυχικών καί πνευματικών δυνάμεων καί ενεργειών που θεσπίστηκαν από τον θεμελιωτή της Χριστιανικής Εκκλησίας τον Ιησού Χριστό,προς τους μαθητές Του τους Αποστόλους καί που στη συνέχεια μεταδόθηκαν αλώβητες απο τους Αποστόλους προς τους Μαθητές τους τους πρώτους επισκοπους.Από τους πρωτους επισκοπους στους επομένους,και από τους επομένους έως και εκείνους των ημερων μας,μέσω των Κανόνων και των Τελετουργιών που θεσπισε ο θεμελιωτής της Χριστιανικής θρησκείας,ώστε να μπορούν να τελούνται τα 7 Χριστιανικά Μυστήρια.Οποιδήποτε αλλαγή ή επέμβαση στους κανόνες και τις τελετουργίες που θέσπισαν οι θεμελιωτές καθιστουν τα θρησκευτικά Μυστήρια ανενεργά και άκυρα. Τότε γίνεται η θρησκεια τσίρκο σαν τον καθολικισμό του pope.[οχι ίσα και ομοια].

Σχολιάστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα απαραίτητα πεδία είναι μαρκαρισμένα *