6 σχόλια για “Ἡ σωτηρία τῆς ψυχῆς…

 1. Περιμένουμε πως και πως τις υπέροχες εκπομπές σας. Δυστυχώς ζοριζουνε τα πράγματα. Μας πάνε κατευθείαν για σφράγισμα… Ο Χριστός μαζί μας κι εμείς μαζί Του… Να μας φωτίσει να αρνηθούμε….
  Χαιρετισμούς από Λάρισα

 2. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ. ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΑΣΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΒΑΛΣΑΜΟ ΑΓΙΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΕΥΣΕΒΩΝ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΧΩΡΑ ΜΑΣ.. ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΑΙ ΚΙΝΟΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.. Ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΙΝΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΓΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

  ΕΥΓΕ

 3. Χριστός Ανέστη!!
  Περαστικά για το πόδι!!
  Υπέροχες εκπομπές απολύτου ακριβείας!!

 4. Σέβομαι κ αγαπώ όλους τους ιερείς ακόμα και με αυτά τα αρνητικά που συμβαίνουν από ορισμένους. Σίγουρα όμως χρειάζεται αρκετή δουλεια απο ορισμένους ιερωμένους για να επανελθουν στην ορθοπραξια. Όσο για τον λαό μας…ας μην τα συζητάμε..παντελώς ακατηχητος, είθε ο Άγιος Παΐσιος να ελεησει και να κατηχησει ειδικά τη νεολαία μας. Προσεύχομαι κυρίως γι αυτό, ισως επειδή εχω παιδιά νεαρής ηλικίας. Αμήν γένοιτο, να μην χάσουμε την ψυχή μας….Περιμένουμε και τον κύριο Καλιωρα. Κύριε Μακρή, Χριστός ανέστη !!!!!!!! Ευχαριστούμε για όλα….

 5. Ευχαριστούμε πολύ για τις καταπληκτικες εκπομπές σας!!!!!!
  Από αλεξανδρούπολη. Δημήτρης

 6. Χριστός Ανέστη!… Η ομιλία σας είναι καθάριο καθρέφτισμα αυτών που ζούμε!…ευχαριστούμε πολύ

Σχολιάστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα απαραίτητα πεδία είναι μαρκαρισμένα *