Τώρα ήταν η ψίχα… ύστερα θα είναι η τρίχα

Μια ψίχα που έπεσε από ένα διερχόμενο πουλί
οδήγησε το πείραμα στο CERN σε νέα αποτυχία!!!

 

Ένα κομματάκι ψωμιού τύπου μπαγκέτας, που σύμφωνα με τους επιστήμονες έπεσε από διερχόμενο πουλί ήταν η αιτία για να υπερθερμάνει και να σταματήσει ξανά τον επιταχυντή του CERN, τη στιγμή που οι επιστήμονες είχαν ξεκινήσει τη σταδιακή επαναλειτουργία του. Το περιστατικό αυτό έγινε στις 3 Νοεμβρίου σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πυρηνικών Ερευνών προκαλώντας βραχυκύκλωμα σε μια εξωτερική ηλεκτρική εγκατάσταση που εξυπηρετεί τους τομείς 7-8 του επιταχυντή μ’ αποτέλεσμα την εκ νέου διακοπή του!!!

Υπενθυμίζουμε ότι ο πολυδιαφημιζόμενος επιταχυντής –πρόκληση για ολάκερη την ανθρωπότητα- που επιχειρεί πειράματα παρόμοια μ’ αυτά της πάλαι ποτέ Ατλαντίδας είχε τεθεί εκτός λειτουργίας πέρυσι τον Σεπτέμβριο λόγω σοβαρής τεχνικής βλάβης από διαρροή υγρού ηλίου. Καλέ μου επιστήμονα, γιατί δεν θέλεις να παραδεχθείς ότι με την πολύπλευρη αυτή διαδικασία του διαπλανητικού οργάνου τα έχετε κάνει μπάχαλο. Τώρα ήταν η ψίχα, ύστερα θα είναι η τρίχα… Καλέ μου επιστήμονα, σταμάτα πια. Η μαγνητική αυτή τροχιά του ουρανού, η τροχιά της ελπίδος δεν θα σ’ αφήσει πια να κάνετε τα πειράματά σας. Ασχοληθείτε λοιπόν με κάτι χρήσιμο για την ανθρωπότητα για να δικαιολογήσετε και τα χρήματα που λαμβάνετε. Δημιουργήστε σταθερές και υγιείς δουλειές, ώστε να έχει δουλειά ο άνθρωπος και οι τροφές να είναι γνήσιες. Είναι καιρός να γυρίσετε πια σελίδα. Πάψτε να σπείρετε θανατηφόρους ιούς στον πλανήτη. Τόσο τυφλοί είστε, τέλος πάντων, που δεν βλέπετε τις μεγάλες αλλαγές; Φέρετε τεράστια ευθύνη για τα μεγάλα περιβαλλοντολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης. Ή μήπως δεν είναι έτσι;

Καλέ μου επιστήμονα, έφθασε η ώρα να συντονιστείς στη συχνότητα του ουρανού. Να συμμορφωθείς μαθαίνοντας από την απληστία των προγόνων σου επιστημόνων και τη βαριά τιμωρία τους. Να κατανοήσεις μέχρι πού φθάνουν τα όρια του ανθρώπου. Δώσε λοιπόν ένα τέλος στα τερτίπια σου. Πάψε να εργάζεσαι με στόχο το εύκολο χρήμα και τη δαιμονική εφήμερη δόξα, γιατί ήδη η ρομφαία του ουράνιου Πατέρα σε σημαδεύει. Πέρυσι, ο Κύριος σας έδωσε ένα ηχηρό χτύπημα με το καταστήσει το περίφημο όχημα σας, αυτό που ονομάζεται «επιταχυντή» άχρηστο και ακίνδυνο. Αν και ο ουρανός ήλπιζε πως το ηχηρό χτύπημα θα σας συνετίσει εν τούτοις συνεχίζετε να επιμένετε… Να προσπαθείτε να παραβιάσετε το άβατο του τριαδικού Θεού. Τώρα όμως, δεν μπορείτε. Ο ουρανός διέγνωσε την απληστία σας και έλαβε τα ανάλογα μέτρα προστασίας.

Άγγελοι Κυρίου παιανίζουν ήδη, πως το νέο γιγάντιο μαγνητικό πεδίο του Κυρίου προστατεύει ολάκερο τον πλανήτη. Φέρνει και πάλι την ελπίδα και τα χαμόγελα στον απελπισμένο άνθρωπο. Και διαλαλεί ο ουρανός πως η ώρα της δοκιμασίας για τον άνθρωπο δεν ήρθε ακόμη. Δεν υπάρχει πλέον φόβος από τις περιβαλλοντολογικές αλλαγές. Ο Κύριος μας τα έχει έτσι φτιαγμένα, ώστε η γη να πάρει πάλι την υπέροχη ομορφιά της και να ακτινοβολεί ως στολίδι στο σύμπαν. Θα μου πείτε βέβαια. Τι είναι αυτά που λες; Δεν βλέπεις πως πεθαίνουν άδικα γυναικόπαιδα. Καλέ μου άνθρωπε, μη νομίζεις πως ο Κύριος δεν τα ξέρει αυτά που γίνονται. Τα ξέρει και δεν εκδικείται αλλά προσπαθεί να συμμορφώσει τους άπληστους επιστήμονες και αυτούς τους εμπόρους με τα ναρκωτικά. Τα σκευάσματα αυτά συνέβαλαν ούτως ώστε πολλοί να βγουν από το σωστό δρόμο… Οι άνθρωποι κατάντησαν να είναι όλοι ανώμαλοι. Ε! άνθρωπε, και ιδιαίτερα εσύ καλέ μου επιστήμονα, αν ήξερες τη μεγάλη αγάπη του Θεού Πατέρα μας θα έκανες κωλοτούμπες από τη χαρά σου. Η αγάπη του αυτή καθάρισε το χώμα που πατάς… και είχες μολύνει με τα επιστημονικά σου τερτίπια. Στρατιές αγγέλων καθαρίζουν τώρα σιγά-σιγά και τα ύδατα. Μπαίνουμε στη μαγνητική τροχιά της ελπίδας, στην οποία για να ενταχθείς χρειάζεται να ανακαλύψεις τη «βενζίνη» του Θεού… Αυτή η «βενζίνη» θα καθαρίσει τα αυτιά σου, ώστε να μπορέσεις να αφουγκράζεσαι και εσύ, επιστήμονα του CERN, τον Κύριό μας Ιησού Χριστό, τον Κύριο του Αμπελώνος που λέγεται πλανήτης Γη, μέσα στον οποίο οφείλεις να εργάζεσαι και εσύ για να λάβεις το μισθό σου τόσο στην εφήμερη αυτή ζωή, όσο και στην αιώνια εκεί όπου ο οικοδεσπότης Κύριος μας περιμένει.

Σ’ ακούω να ρωτάς ποια είναι η «βενζίνη» τούτη; Ταπείνωση τι λέμε στην Ορθόδοξη Εκκλησία και τις πηγές που αναβλύζει τις ονομάζομε «ελεημοσύνη». Μόνο αυτή θα σε κάνει να ακούσεις, καλέ μου επιστήμονα, τον Κύριο που τώρα σου λέγει: «Αμήν λέγω υμίν. Εγώ το Α, εγώ και το Ω. Θέλω να στείλω το διάγγελμα αυτό στον πλανήτη Γη. Ο Πατήρ μου είναι αυτόν τον καιρό λίγο αναστατωμένος με τα τελευταία επιστημονικά τερτίπια. Όμως, επειδή εγώ και ο Πατήρ μου είμαστε ένα, αναγγέλλω τη χαρμόσυνη είδηση ότι ο τροχός της μαγνητικής προστασίας έγινε τώρα, με τρεις διασταυρωμένες ουράνιες επιβλέψεις για τον άνθρωπο. Γίνεται συνένωση της δύναμης του τριαδικού δόγματος. Είναι ένα είδος ουράνιου τόξου. Καλοί μου άνθρωποι, συνέλθετε και αφήστε τα ζώα ελεύθερα. Αφήστε τον υδάτινο βυθό ήσυχο. Οι σήραγγες δεν πάνε πουθενά». Αμήν.

Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2009

 

Συντάκτης

Σχολιάστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα απαραίτητα πεδία είναι μαρκαρισμένα *