Η Ελλάδα και ο κόσμος μέσα στον επίγειο αρμαγεδδώνα

Γράφει ο Ηλίας Καλλιώρας, διεθνολόγος καθηγητής,

συγγραφέας, πρώην βουλευτής

Παρόλο που δεν το βλέπουμε ακόμη, ζούμε χρόνια μοναδικά, αφύσικα, πρωτόγνωρα και ασύλληπτα. Χρόνια που μόνον η Αγία Αποκάλυψη μπορεί να τα περιγράψει και αυτό αναδρομικά. Τον Μάρτιο του 2020 ζήσαμε για τελευταία φορά την Ελλάδα, αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη, έτσι όπως τα ξέραμε μέχρι εκείνη τη στιγμή. Ναι: Για τελευταία φορά! Αυτή ήταν η «παλαιά» Ελλάδα και αυτός ήταν ο «παλαιός» κόσμος που έληξε και που ταυτίζεται χρονικά, ιστορικά και σημειολογικά με το πρώτο γενικό lockdown στην χώρα μας.

Βεβαίως, αυτή την πραγματικότητα ελάχιστοι άνθρωποι την βλέπουν, την ερμηνεύουν και την εννοούν. Εν τούτοις, όμως, η αλήθεια είναι μια: Ο παλαιός κόσμος που γνωρίζαμε όλοι μας «σταμάτησε» και «πάγωσε» τον Μάρτιο του 2020 με την επιβολή της πρώτης καραντίνας λόγω κορωνοιού.

Ο ιστορικός του μέλλοντος θα καταγράψει την Άνοιξη του 2020 ως το τέλος και συνάμα το νέο ξεκίνημα της μεταβατικής ημερομηνίας και περιόδου του κόσμου που γνωρίζαμε και βιώναμε μέχρι τότε.

Μετά τον παρελθόντα Μάρτιο, ο χρόνος μετράει «εκ του μηδενός» και εξαρχής, αφού η ανθρωπότητα εισήλθε σε μια καινούργια φάση γεγονότων και «μεταβατικών» εξελίξεων. Διευκρινιστικά τονίζω ότι η εν λόγω «μεταβατική» φάση και περίοδος θα είναι ίση, χρονικώς, με την συνολική διάρκεια των επόμενων φάσεων του εν εξελίξει Γ’ ΠΠ. Πλέον, το παγκόσμιο χρονόμετρο της εν λόγω μεταβατικής περιόδου ήδη μετράει αντίστροφα μέχρι να λήξει ο εν εξελίξει Γ’ Γενικός Πόλεμος.

Πια, ολόκληρη η οικουμένη εισήλθε και ήδη βιώνει έντονα αυτό το «μεταβατικό» στάδιο και φάση των εξελίξεων. Τα διεθνικά γεγονότα τρέχουν με ρυθμούς άγριας καταιγίδας. Τυφώνα. Ήδη βρισκόμαστε στο κόκκινο και στο δικό μας Αιγαίο, το οποίο είναι ή αποτελεί την επόμενη πολεμική σύρραξη και το επόμενο αθώο αίμα που θα χυθεί στην αλυσίδα των επερχόμενων γεγονότων.

Οι πόνοι της γέννησης  του νέου κόσμου που έρχεται και θα ανατείλει θα συνεχισθούν σε πολύ εντονότερο ρυθμό και ένταση το Φθινόπωρο του 2020: Όταν θα έρθει, επιπροσθέτως ή μαζί με όλα αυτά, και το δεύτερο κύμα της πανδημίας, το οποίο ήδη έχει σχεδιασθεί και προγραμματισθεί από τους διεθνείς σιωνιστές και έχει δεόντως υπερ-διαφημισθεί από τα συστημικά Μέσα Μαζικής Ε-ξαπάτησης, κλπ.

Όπως και πάρα πολλοί νομπελίστες και επιστήμονες παγκοσμίου φήμης αποδεικνύουν και τονίζουν, έτσι και του λόγου μου θεωρώ ότι ο κορωνοϊός είναι ένας κατασκευασμένος ιός. Οι επιστήμονες που υπηρετούν πράγματι το κοινό καλό του πλανήτη έχουν επαγγελματικό δίκιο όσο ομοίως και αμερόληπτη και ορθή επιστημονική άποψη: Ο κορωνοϊός είναι ένα προκατασκευασμένο προπολεμικό όπλο παγκόσμιας ψυχολογικής, κοινωνικής και βιολογικής καταστροφής. Ο κορωνοϊός αποτελεί μια συγκεκριμένη βιολογικής μορφής και προπολεμικής ταυτότητας υπόφαση στην αλληλουχία των γεγονότων του εν εξελίξει επίγειου αρμαγεδδώνα.

Με άλλα λόγια, τόσο ο κορωνοϊός της Άνοιξης που πέρασε όσο επίσης και ο αναμενόμενος νέος κορωνοϊός του Φθινοπώρου που έρχεται, αποτελούν δύο διακριτές προπολεμικές προετοιμασίες και στάδια του Γ’ Γενικού Πολέμου.

Οι παγκόσμιοι και οι περιφερειακοί πόλεμοι άρχιζαν με την τεχνητή δημιουργία φόβου, τρόμου, πανικού και την καταστολή των άμοιρων, αγνών και απονήρευτων μαζών.

Αυτό που πάρα πολύ λίγοι ξέρουμε από διάφορες πνευματικές όσο και αλάθητες πηγές είναι ότι, μετά το τέλος της μεταβατικής περιόδου ή, άλλως πως, μετά το τέλος του επίγειου αρμαγεδδώνα, θα υπάρξει ένας απολύτως καινούργιος κόσμος. Αγνώριστος. Θα υπάρξει, δηλαδή, μια νέα φάση και μια νέα εποχή για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Όσοι επιζήσουν, θα βιώσουν μια παντελώς νέα παγκόσμια κατάσταση και έναν πολύ διαφορετικό τρόπο ζωής, κατάστασης, οργάνωσης, αντίληψης και διαβίωσης.

Στα άμεσα χρόνια που έρχονται, είτε αυτό το θέλουν είτε όχι, όλοι οι άνθρωποι της γης θα βιώσουν αρρώστιες, πείνα, σεισμούς, βιβλικούς καταποντισμούς, βιολογικούς πολέμους, γεωλογικές καταστροφές, πυρηνικά όπλα και απόβλητα, φωτιές, κλπ. Ναι. λ.χ.  Το γνωστό ρήγμα του Αγίου Ανδρέα στην Καλιφόρνια θα δώσει βιβλικών διαστάσεων σεισμό και τσουνάμι, που θα καταπιεί τεράστιες εκτάσεις, ζώντες οργανισμούς και σπίτια. Δεν θα πω ή θα προσθέσω κάτι ή ιδιαιτέρως για το Γέλοουστοουν στην πολιτεία του Ουαόμινγκ των ΗΠΑ. Ούτε, επίσης, θα γράψω κάτι επιπρόσθετο εδώ και για τα γιγαντιαία κύματα του ωκεανού στη Νέα Υόρκη, κλπ.

Είτε αυτό το θέλουμε είτε όχι, τα προαιώνια, φρικτά και ανθρωποκτόνα σχέδια των διεθνών Σιωνιστών θα προχωρήσουν: Με πάσα βεβαιότητα. Τίποτα από αυτά τα λεπτομερώς προσχεδιασθέντα και προγραμματισμένα να συμβούν δεν αλλάζει. Τίποτα! Μη αναρωτιέστε. Μη ψάχνεστε. Το θέμα Γ΄ΠΠ είναι υπερ-πολύπλοκο και σχεδιάσθηκε μέσα στις υπόγειες και σκοτεινές στοές των εωσφοριστών Ιλλουμινάτων, των καμπαλιστικών αδελφοτήτων και των ταλμουδικών μυστικών εταιρειών.

Από το 1990, κατά την παγανιστική νοηματοδότηση από τους σκοτεινούς της γης, ολόκληρη η ανθρωπότητα εισήλθε στη Νέα Εποχή του Υδροχόου. Δηλαδή, του Εωσφόρου, την οποία εποχή σχεδίασαν, αναμένουν, συζητούν και ονειρεύονται εδώ και πολλές δεκαετίες οι διεθνείς σιωνιστές με τα ανά την υφήλιο επίχρυσα πιόνια και ανδρείκελά τους. Μια νέα εποχή, ή μια «Νέα Εποχή», που εκφράζεται, συναρτάται, συνδέεται, εκκινεί και σηματοδοτείται από δύο κύριες μεταβλητές, παραμέτρους, γεγονότα και παράγοντες.

Η πρώτη μεταβλητή και στόχος συνάμα είναι η ραγδαία μείωση του πληθυσμού της γης. Γεγονός και σχέδιο που το αποτυπώνει και το αναδεικνύει με απόλυτη ακρίβεια η φράση του καθηγητή John Schellnhuber και εκπροσώπου του Πάπα της Ρώμης, που είπε κατά λέξη: «Εξαφανίστε 6 δισεκατομμύρια ανθρώπους και καλωσορίστε τη Νέα Τάξη Πραγμάτων». Θεωρώ ότι αυτή η φράση δεν χρειάζεται κανέναν δικό μου σχολιασμό, ανάλυση ή σχετική ερμηνεία.

Η δεύτερη σιωνιστική μεταβλητή και παράμετρος είναι ο ερχομός του μεσσία της Νέας Εποχής των ραβίνων καμπαλιστών: Που ήδη μιλούν, υμνούν και αναμένουν τον δικό τους μεγαλοτραπεζίτη Εβραίο μεσσία. Ή, για εμάς, τον λεγόμενο αντίχριστο. Για παράδειγμα, ο ραβίνος Μέντελ Κισσίν τονίζει: «Έρχεται ο μεσσίας! Μετά το Νετανιάχου έρχεται ο Μεσσίας». Ή, επίσης, ο ραβίνος Σαλόμ Αρούς, που υπογραμμίζει δημοσίως: «Στις 18 Σεπτεμβρίου 2020 οι Εβραίοι θα γιορτάσουν το τελευταίο νέο έτος χωρίς τον Μεσσία!».

«Δεν ταξιδεύω πλέον έξω από το Ισραήλ. Ο Μεσσίας είναι τόσο κοντά που φοβάμαι ότι μπορεί να χάσω την άφιξή του». Ο Ραβίνος Κανιέφσκι είπε ότι «ο Μεσσίας είναι εδώ, στο Ισραήλ, αλλά δεν έδωσε ακριβή στιγμή που θα αποκαλυφθεί. Είναι εδώ, αλλά δεν έχει όλη τη δύναμη που χρειάζεται για να ενεργήσει ως Μεσσίας. Όλα τα σημάδια που δίνονται στο Ταλμούδ, στην εβραϊκή παράδοση, έχουν ήδη εμφανιστεί». Επίσης, ο ραβίνος Zissholtz εξήγησε ότι σημάδια που είχαν δοθεί για να σηματοδοτήσουν την άφιξη του Μεσσία εμφανίζονται τώρα με αστραπιαία ταχύτητα. Κλπ.

Εν κατακλείδι οι σελίδες της παγκόσμιας ιστορίας θα καταγράψουν με πηχυαίους τίτλους, υπότιτλους και τονισμένα γράμματα ότι το ξεκίνημα της πρώτης γενικής καραντίνας στην Ελλάδα και στον κόσμο ολόκληρη η ανθρωπότητα αποτελούν την απαρχή για την είσοδο του πλανήτη σε μια νέα φάση και εποχή. Σε έναν απολύτως διαφορετικό κόσμο και εποχή!

Ήδη βιώνουμε τα πρωτοβρόχια αυτής της νέας  εποχής όσο, ομοίως, και των τρομακτικών, φρικτών και ασύλληπτων αλλαγών που θα φέρει η ολοκλήρωση του κύκλου του εν εξελίξει επίγειου αρμαγεδδώνα. Και όταν έρχεται ή πλησιάζει κάποια καταιγίδα κατά καιρούς, ο καθένας από εμάς κάνει ότι αυτός ή αυτή νομίζει για να προστατευθεί. Κάποιος, λόγου χάρη, παίρνει ομπρέλα. Άλλος τρέχει σε σκεπασμένο απάγκιο. Άλλος πάει στο σπίτι. Άλλος κουρνιάζει σε πρόχειρο δένδρο-υπόστεγο. Άλλος κάνει προσευχή. Άλλος, λέει, καλά τώρα, η «ΕΜΥ» με τις λάθος προβλέψεις, πλάνες και ανοησίες! Και ούτω καθεξής. Εμείς οι δύο αναγνώστη μου τι θα κάνουμε;

 

Συντάκτης

8 σχόλια για “Η Ελλάδα και ο κόσμος μέσα στον επίγειο αρμαγεδδώνα

  1. 🥀➕🗡️🇬🇷🗡️ Παρόλο που προαναγγέλλει δεινά το πολύ καλό και όπως πάντα εμπεριστατωμένο κείμενο,,,, υπάρχει ή ελπίδα και ή πίστη στο Χριστό μας,, πως ότι επιτρέπει είναι μόνο για το καλό μας………… Μετάνοια και Προσευχή λοιπόν,, και έχει ό Θεός……..

  2. Αν ο κορόνα ιός είναι βιολογικό όπλο, μπορούμε να λέμε ότι ειναι κάτι λιγότερο απο μια απλή γρίπη, οτι δε χρειάζονται τα μέτρα, δεν είναι τόσο επικίνδυνος κλπ. Πραγματικά δε ξέρει τι να πιστέψει κανείς γι αυτή την ασθένεια.

  3. Φοβάμαι μήπως έχω πλανηθεί. Εκεί που περιμένουμε να πάρουμε την Κωνσταντινούπολη χωρίς πολύ μεγάλες απώλειες, αναμένουμε Έλληνα βασιλέα, αναλαμπή της ορθοδοξίας, στην πραγματικότητα θα μας έρθει ο Αντίχριστος και η δικτατορία του. Αν μαζί με το εμβόλιο θα γίνεται και χάραγμα ειναι λογικό νάρθει κι ο εξαποδώ και να βρεθούμε σε διωγμό. Τι μας περιμένει άραγε.

  4. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΕΙΡΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΜΑΣ………….ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ…..ΚΑΙ Η ΕΥΧΗ……….ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ……..ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ………..ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΜΝΟΝΤΑ……….ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ ΕΠΙΒΛΕΨΟΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΣΟΥ………..

  5. Από τον Μάρτιο και έπειτα άλλαξαν τόσο ξαφνικά όλα! Ποιός το περίμενε; Το τί μας περιμένει άγνωστο. Προσευχή να μην πλανηθούμε, μετάνοια αληθηνή και πίστη για βοήθεια από τον έναν Θεό μας, τον Χριστό μας!

  6. Ήδη αυτός ο ραβίνος που διαβάσαμε στο άρθρο μιλά για τον μεσσία, δεν ταξιδεύει για να μη χάσει την εμφανισή του λέει.Οπότε μιλά για ψευδοπροφήτη, γιατί ο Χριστός ερχόμενος θα εμφανιστεί σε όλα τα έθνη ταυτόχρονα και όχι μια εδώ και μια εκεί.

Σχολιάστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα απαραίτητα πεδία είναι μαρκαρισμένα *